20 van Alphen, Sanos en TK Challenge voor het goede doel in Alphen

Boek een Runeasi Hardloopanalyse

Tijdens deze analyse wodt u onderzocht door een van onze fysiotherapeuten. Op basis van dit onderzoek kunnen we duidelijk zien wat we voor u kunnen betekenen, terwijl u al uw vragen kunt stellen.

Wat houdt een Runeasi hardloopanalyse in ?

 • Intakegesprek met een gediplomeerd fysiotherapeut
 • Uitgebreid onderzoek van uw gehele wervelkolom en core stability en controle bij onze praktijk in Alphen aan den Rijn
 • Hardloopanalyse op basis van Runeasi sensor en video analyse
 • Advies over behandeling en het traject richting de 20 van Alphen
 • Van €85 voor €65,00

Sanos werkt samen met de TK-Challenge voor het goede doel. 

Sanos is een gespecialiseerde, multidisciplinaire praktijk voor mensen met rug-, spier-, en gewrichtsklachten. Door het aanbieden van chiropractie, fysiotherapie, massage en (vitaliteits)coaching onder één dak, kan Sanos in elke fase van het herstelproces het lichaam geven wat het nodig heeft.

In maart is het weer zover: het begin van het hardloopseizoen. Of u nu traint voor de 5 km, 10 km, of zelfs de 20 km van Alphen, het is belangrijk om op tijd te beginnen en een stevige basis te hebben voor het hardlopen.

Hardlopen is een zeer complexe beweging waarbij u van het ene been naar het andere springt. Tijdens deze beweging moet het hele bovenlichaam in balans blijven, en de energie moet naar voren gericht zijn, niet zijwaarts of te veel omhoog. Om dit goed te kunnen doen, is spierbeheersing essentieel. Dit geldt zowel voor uw romp, benen als armen. Deze beheersing hangt sterk samen met kernstabiliteit en beweegpatronen.

In de analyse die we aanbieden, krijgt u een hardloopanalyse op een loopband. Tijdens deze analyse zal er gefilmd worden met uw eigen telefoon en maken we gebruik van een innovatieve A.I. Sensor van Runeasi. U kunt hier meer over lezen op deze pagina.

Ons team bestaat uit fysiotherapeuten, chiropractoren en masseurs in onze praktijk. Ze staan klaar om u op alle mogelijke manieren te ondersteunen en begeleiden, afhankelijk van uw behoeften.

Wat maakt Sanos zo bijzonder?

 • Sanos doet niet alleen aan symptoombestrijding, maar vindt de oorzaak van uw klachten en ondersteunt u in het herstelproces
 • Samenwerking tussen gediplomeerde chiropractoren, fysiotherapeuten en masseuses
 • Al uw rug- en spierzorg op één plek, met één overzichtelijk dossier
 • De behandelingen zijn 3-5x zo lang als bij veel chiropractoren in de buurt, u bent bij ons geen nummer. Bij veel chiropractoren in Alphen en omstreken duren de behandelingen 5-10 minuten max. Bij Sanos niet. Vraag goed na bij een praktijk waar u naar toe gaat hoe lang de behandeling duurt. 
 • U krijgt een gepersonaliseerd behandelplan en wordt echt meegenomen in het herstelproces
 • Intensieve begeleiding om uw klachten ook op de lange termijn onder controle te houden
 • U kunt online afspraken maken én afzeggen bij Sanos. Bij chiropractoren in de buurt kan dit niet. 
Google reviewsfysiotherapie en chiropractie sanos

Wij vinden de oorzaak van uw klachten

Wij doen niet alleen aan symptoombestrijding, maar vinden echt de oorzaak van uw klachten.

U bent bij ons geen nummer

Wij stellen voor u een gepersonaliseerd behandelplan op. Daarnaast duren onze behandelingen 3-5x zo lang als bij andere chiropractoren.

Multidisciplinaire Aanpak

Door het aanbieden van chiropractie, fysiotherapie en massage onder één dak, kan Sanos in elke fase van het herstelproces het lichaam geven wat het nodig heeft

Hierboven ziet u een korte rondleiding door onze praktijk, gelegen bij het zwembad Aquarijn

Onze Locatie

Sanos is gevestigd in Alphen aan den Rijn bij het Zwembad Aquarijn, aan de voorzijde van het zwembad. Hiernaast kunt u in een korte video een goed beeld krijgen van de praktijk.

De ingang van de praktijk is aan de zijde van de bushalte. Niet in het zwembad.