Hardloopanalyse in Alphen bij Sanos
Runeasi hardloopanalyse

High-tech hardloopanalyse bij Sanos via deze unieke meetapparatuur. Nieuwe generatie analyse om uw hardlooptechniek en stabiliteit te beoordelen. 

Hardloopanalyse Alphen bij Sanos

Meten is weten

Op basis van objectieve en wetenschappelijke data, na meer dan 10 jaar onderzoek aan de Universiteit Leuven, worden meerdere parameters in kaart gebracht. We kunnen nu in realtime het volgende in kaart brengen: impact op het lichaam, snelheid van het absorberen van krachten op uw benen, dynamische stabiliteit én instabiliteit en eventuele asymmetrie tussen beide benen.

Runeasi certificaat Sanos
Hardloopanalyse bij Sanos via de runeasi technologie in Alphen aan den Rijn

Wat is RunEASI

Lopen zorgt voor een grote impact op uw spieren, gewrichten en ligamenten. Anders dan standaardmetingen kan de technologie van Runeasi de impact op het lichaam meten, en hoe deze geabsorbeerd wordt door het lichaam.

Overbelasting, asymmetrie en verminderde bewegingscontrole zorgt ervoor dat elk jaar tot 79% van de lopers nieuwe blessures en pijn tijdens het lopen ervaart. Omdat iedereen anders beweegt is het belangrijk om de looptechniek van elk individu in beeld te brengen a.d.h.v. objectieve data.

De draagbare technologie zal ons enorm helpen om meer doelgericht trainingsadvies te geven, zowel op hardloopgebied als op kracht en stabiliteit.

Kosten:
Voor de kosten verwijzen we naar onze tarieven pagina.