Vitaliteits Workshopserie   "Stress & Veerkracht"

Wil jij beter om kunnen gaan met de dagelijkse stress, en wil je voorkomen dat de chronische stress negatieve impact heeft op je gezondheid en energie?

Heb je behoefte aan tools en vaardigheden om beter te kunnen ontspannen? Wil jij een hogere veerkracht, betere gezondheid, meer energie, meer grip op je prestaties en/of meer geluk ervaren?

In deze workshopserie Stress & Veerkracht helpen we jou om positieve invloed uit te oefenen op je vitaliteit en energieniveau.

Workshopserie

We hebben allemaal te maken met een steeds sneller veranderende wereld, met veel onzekerheden op veel verschillende vlakken. Dit heeft bij vrijwel iedereen invloed op het energienieveau, en zorgt in veel gevallen voor een sluimerende opbouw van chronische stress. Dit heeft nadelige gevolgen voor gezondheid, prestaties, energie en geluk. Dit klinkt erg negatief, maar gelukkig zijn er voldoende dingen die wij kunnen doen om de negatieve effecten van stress te filteren en mogelijk zelfs om te zetten naar een positieve impact op onze veerkracht.

Vergroot dus je veerkracht met behulp van zeven masterclasses in 2 maanden. In deze masterclasses staat steeds een ander thema centraal waar je door een expert wordt meegenomen in de zaken die jij in je cirkel van invloed hebt. Je krijgt hierbij nieuwe inzichten, we helpen je reflecteren, we oefenen met de benodigde vaardigheden en helpen je dit te vertalen naar nieuw gedrag.

"Het is niet dat we niet weten wat we moeten doen, maar dat we niet doen wat we al lang weten" 

In deze workshopserie maken we daar dus een eind aan. We helpen je de motivatie te vinden en te versterken, we helpen je aan de nodige vaardigheden om verandering gemakkelijker te maken, en je wordt aangezet om de omgeving zo aan te passen dat je vrijwel automatisch het hjuiste gedrag gaat vertonen om je veerkracht te verbeteren.

Data: Zal plaatsvinden vanaf januari 2024. Op dinsdagavonden 19:30 - 21:00u

Data & Onderwerpen:
1. 9 januari:  "Energiemanagement"
2. 16 januari:  "Erkennen en voorkomen van onnodige stress"
3. 23 januari  "Versterken van de fysieke en mentale buffers met beweging en ademhaling"
4. 30 januari:  "Tegengif van stress - meditatie en ontspanning"
5. 6 februari:  "Voeding, microbioom en stress"
6. 13 februari:  "Comfortabel zijn met discomfort"
7. 27 februari:  "Wrap up, overzicht en conclusie"

Vitaliteitsworkshop Stress & Veerkracht bij Sanos

Inschrijven voor de workshop?

De kosten voor deze 7-delige serie zijn:

1. Earlybird, inschrijven voor 2 januari 2024: € 199,00
2. Inschrijven na 2 janauari 2024: €225

Inschrijven kan via ons e-mail adres info@sanos.nl. Geef  hierbij uw voor- en achternaam, telefoonnummer op en dat u zich inschrijft voor de workshopserie "Stress & Veerkracht"

Heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact op met de praktijk via onderstaande opties. Dit kan via de contact pagina, per mail naar info@sanos.nl of via WhatsApp 0172769157