Boek een GRATIS oriënterend consult 

Tijdens een intakegesprek kunt u uw klachten bespreken met een gediplomeerd chiropractor. Zo kunnen wij goed inschatten wat we voor u kunnen betekenen, terwijl u al uw vragen kunt stellen.

Wat houdt een gratis oriënterend consult in?

 • Gratis intakegesprek met een gediplomeerd chiropractor.
 • Vrijblijvend onderzoek van uw klachten bij onze praktijk in Alphen aan den Rijn.
 • Analyse van uw wervelkolom, spierspanningen en motoriek door een expert.

Maak kennis met de unieke aanpak van Sanos

Sanos is een gespecialiseerde, multidisciplinaire praktijk voor mensen met rug-, spier-, en gewrichtsklachten. Door het aanbieden van chiropractie, fysiotherapie, massage en (vitaliteits)coaching onder één dak, kan Sanos in elke fase van het herstelproces het lichaam geven wat het nodig heeft.

Doordat de behandelaar kijkt naar het lichaam als totaalplaatje en niet alleen naar de wervelkolom, wordt er door middel van een bewezen diagnostisch proces getracht de oorzaak van de klachten te achterhalen en op basis daarvan een persoonlijk plan van aanpak opgesteld. Omdat er geen standaard behandeling is die voor iedereen werkt, benaderd Sanos iedere patiënt als een individu en proberen wij te achterhalen welk behandeltraject het meest effectief zal zijn om de klachten op de lange termijn te laten verdwijnen of ten minste te verminderen. Bij veel chiropractoren in de buurt wordt u alleen gekraakt, en telkens op dezelfde manier behandeld. Door onze nieuwe kijk op chiropractie wordt er bij onze chiropractoren veel meer tijd genomen en worden ook spieren behandeld, oefeningen gegeven, eventueel gedryneedled. 

Wat maakt Sanos zo bijzonder?

 • Sanos doet niet alleen aan symptoombestrijding, maar vindt de oorzaak van uw klachten en ondersteunt u in het herstelproces
 • Samenwerking tussen gediplomeerde chiropractoren, fysiotherapeuten, masseuses én osteopaat. 
 • We verkopen GEEN pakketten die u moet afnemen, zoals bij veel andere praktijken in de omgeving wel gebeurd. U krijgt alleen de zorg die u echt nodig heeft. 
 • Al uw rug- en spierzorg op één plek, met één overzichtelijk dossier
 • De behandelingen zijn 3-5x zo lang als bij veel chiropractoren in de buurt, u bent bij ons geen nummer. Bij veel chiropractoren in Alphen en omstreken duren de behandelingen 5-10 minuten max. Bij Sanos niet. Vraag goed na bij andere praktijken waar u oriënteert, hoe lang de behandeling duurt. 
 • U krijgt een gepersonaliseerd behandelplan en wordt echt meegenomen in het herstelproces
 • Intensieve begeleiding om uw klachten ook op de lange termijn onder controle te houden
 • U kunt online afspraken maken én afzeggen bij Sanos. Hiermee krijgt u zelf controle over uw agenda en de afspraken. 
 • Bent u toch opzoek naar fysiotherapie? Dan hebben we dit in huis. Bekijk onze visie op goede fysiotherapeutische zorg. 
Google reviewsfysiotherapie en chiropractie sanos

Wij vinden de oorzaak van uw klachten

Wij doen niet alleen aan symptoombestrijding, maar vinden echt de oorzaak van uw klachten.

U bent bij ons geen nummer

Wij stellen voor u een gepersonaliseerd behandelplan op. Daarnaast duren onze behandelingen 3-5x zo lang als bij andere chiropractoren.

Multidisciplinaire Aanpak

Door het aanbieden van chiropractie, fysiotherapie en massage onder één dak, kan Sanos in elke fase van het herstelproces het lichaam geven wat het nodig heeft

Jens Maas  chiropractor Sanos

Chiropractor Jens Maas

Chiropractor Jarryd Else

Jarryd Else  chiropractor Sanos

Lees meer over onze chiropractoren:
Jens Maas en Jarryd Else

 Jens heeft na het afronden van zijn VWO 4 jaar gestudeerd in Engeland aan het Anglo European College of Chiropractic. Dit is het oudste en meeste gerenomeerde opleidingsinstituut in europa. Het is gelieerd aan Bournemouth University en werkt nauw samen met de professionele voetbalclub AFC Bournemouth.

"Mijn interesse voor chiropractie kwam doordat ik tijdens mijn jeugd veel in contact ben geweest met verschillende manueel therapeuten voor sportblessures en daar vaak veel baat bij had. De hoeveelheid kennis die van een chiropractor verwacht wordt, de vrijheid binnen het beroep en het feit dat het een universitaire opleiding was sprak mij uiteindelijk het meest aan."

Jarryd Else

Jarryd is geboren en getogen in Zuid-Afrika.
Hij kwam in aanraking met chiropractische zorg tijdens zijn jeugd. Door als kind fanatiek cricket te spelen had hij geregeld last van rugklachten. Chiropractie heeft hem van de rugklachten af geholpen.
Jarryd heeft in Zuid-Afrika zijn opleiding chiropractie afgerond en daar ook de nodige werkervaring op gedaan. Sinds twee jaar woont en werkt hij in Nederland.
Bij Jarryd staat het leiden van een gezond leven centraal. Tijdens zijn studie was hij semi-professioneel wielrenner.

Hierboven ziet u een korte rondleiding door onze praktijk, gelegen bij het zwembad Aquarijn

Onze Locatie

Sanos is gevestigd in Alphen aan den Rijn bij het Zwembad Aquarijn, aan de voorzijde van het zwembad. Hiernaast kunt u in een korte video een goed beeld krijgen van de praktijk.

De ingang van de praktijk is aan de zijde van de bushalte. Niet in het zwembad.