Sanos fysiotherapie in Alphen aan den Rijn. U bent in goede handen bij een van onze experts.

Sportblessures

De belasting van het lichaam van een (top)sporter is doorgaans hoger dan van een niet-sporter. Om als sporter op een hoger niveau te kunnen functioneren is vooruitgang nodig in kracht, lenigheid en coördinatie van het lichaam. Vaak wordt gedacht dat harder trainen de beste aanpak is. In onze ogen is efficiënter bewegen een veel betere keuze, aangezien zwaarder trainen eerder tot blessures kan leiden. Het opsporen en corrigeren van de zwakke schakel(s) in de manier van bewegen is een veel logischere benadering. Beter bewegen betekent beter presteren.
 
Bij elke sporter in onze praktijk wordt een functionele analyse gemaakt om te bepalen hoe bepaalde bewegingen beter kunnen worden uitgevoerd en welke behandeling nodig is om dit te bewerkstelligen. De kracht van Sanos is dat we verder kijken dan de pijnlijke plek. Spieren en gewrichten werken namelijk in ketens met elkaar samen. Tijdens het onderzoek zal dan ook gekeken worden of de disbalans in de keten te vinden is.
 
Er worden verscheidene behandeltechnieken gebruikt. Denk hierbij aan manipulatie, mobilisatie, dry needling, active release, triggerpointtherapie en corrigerende/ versterkende oefeningen.
 
De integratie van (sport)chiropractie met fysiotherapeutische behandeling en massage leiden tot een optimaal, op uw klacht afgestemd behandelplan.

Bent u opzoek naar blessurepreventie? Kijk hier voor meer informatie over onze unieke aanpak

Afspraak maken voor een blessurebehandeling?

Voor een eerste consult in verband met deze klachten kunt u terecht bij een van de fysiotherapeuten of chiropractoren. Via onderstaande knop "online afspraak maken" kunt u zelf een afspraak inplannen. Maurice is naast afgestudeerd fysiotherapeut ook geregistreerd sportchiropractor. Meer informatie vindt u op www.sportchiropractie.nl

Sportblessure kan goed behandeldworden bij fysiothearpeuf of chiropractor van Sanos in Alphen aan den Rijn.

Direct hulp bij sportblessures?

Voor een eerste consult in verband met deze klachten kunt u snel terecht bij een van de fysiotherapeuten of chiropractoren. Via onderstaande knop "online afspraak maken" kunt u zelf een afspraak inplannen. 

Weet u zelf niet goed of u beter bij een van onze fysiotherapeuten of chiropractoren een afspraak moet maken, neem dan gerust contact op. Dit kan via de contact pagina, per mail naar info@sanos.nl of via WhatsApp 0172769157