Small group lessen bij Sanos

Small Group lessen

Zodra het beter gaat met uw klachten is het belangrijk om op te bouwen en weer belastbaar te worden. Zodoende zorgen we ervoor dat de kans op terugval kleiner wordt. 

Zodra u er klaar voor bent kunt u starten met de basis lessen. Overleg met uw behandelaar of u deel kunt nemen aan een gratis proefles om te ervaren of dit iets voor u is. 

Small Groups / Groepslessen

De lessen zijn bedoeld voor patiënten die een fysio-traject hebben doorlopen en klaar zijn voor verdere opbouw. Deze lessen zijn gericht op rompstabiliteit en balans en bestaan uit specifieke oefeningen om de core stability te verbeteren zonder daarmee de rug te overbelasten. Door deze lessen te volgen wordt gewerkt aan:  

  • een verbeterd beweegpatroon
  • meer uithoudingsvermogen  
  • meer kracht 

Per 10 april 2023 werken we niet meer met niveau verschillen per lesuur. Iedereen kan zich inschrijven in de uren die open staan in de week. De trainer zal in de les zorgen dat iedereen op zijn/ haar niveau traint en er genoeg uitdaging is. 

De lessen vinden plaats in onze oefenzaal en bieden ruimte aan maximaal zeven deelnemers. Het totale traject duurt maximaal negen maanden.  Waarin je maximaal 2 x per week mag trainen.

Naast de binnenlessen wordt er op vrijdagochtend een buitenles gegeven. Aan deze les kunnen maximaal acht mensen deelnemen.   

LESSCHEMA 

 

Maandag 

19.00 – 20.00 uur 

 

20:00 – 21:00 uur

Donderdag 

 

19:00 - 20:00 uur 

 

Vrijdag 

Tijdelijk geen les 

Gevorderd 

 

Kosten
Een overzicht van de kosten voor onze groepslessen zijn te vinden op ons kostenoverzicht.

De kosten dienen per pin te worden voldoen aan de balie.