Chiropractor in Alphen aan den Rijn

Bij Sanos werken alle chiropractoren zeer uitgebreid, nemen we de tijd voor u en wordt er niet alleen maar gekeken naar de wervelkolom. We horen heel vaak dat behandelingen bij andere chiropractoren heel kort zijn. Dat is bij ons niet zo. We kijken namelijk verder dan alleen de wervelkolom. Zo beoordelen we spieren, balans, coordinatie, blokkades, beweegpatronen en gebruiken behandeltechnieken zoals dry needling, taping, oefeningen en manipulatie. U krijgt de beste chiropractische behandeling bij Sanos. Hierdoor duren de behandelingen bij onze chiropractor vele malen langer, met een langer resultaat dan bij anderen in de buurt. 

We zijn goedkoper dan bijna alle chiropractoren in de regio, nemen meer tijd en kijken verder dan alleen de wervelkolom. Vaak wordt er alleen "gekraakt" en staat u weer buiten. Dit gebeurd bij ons niet. Chiropractor in Alphen aan den Rijn neemt de tijd voor u. De chiropractor bij Sanos spreekt goed Nederlands. Bij collega's in de buurt spreken ze vaak Engels of slecht Nederlands. Voel u op uw gemak, bij onze chiropractor. 

Afspraak maken of meer weten over onze benadering? lees dan hieronder verder. 

Reviews van klanten waarbij Sanos Rugzorg heeft mogen helpen!

Chiropractie in Alphen aan den Rijn

--------------


Chiropractie
is een bekende vorm van geneeskunst gericht op het onderzoeken en behandelen van rug- en nekklachten en de klachten die hieruit voortkomen, zoals uitstralingsklachten in armen en benen. Na reguliere geneeskunde en tandheelkunde is chiropractie wereldwijd uitgegroeid tot een van de grootste gezondheidsdisciplines. In Nederland is deze geneesvorm nog relatief onbekend. Dit komt mede doordat er nog geen opleiding in Nederland is.

In de afgelopen jaren heeft chiropractie een duidelijke verandering doorgemaakt. Dit zorgt ervoor dat de chiropractor bij Sanos niet meer kijken naar ‘scheefstand’ van de wervels maar naar het geheel van de wervelkolom, waar eigenschappen als beweeglijkheid, stabiliteit en balans van de wervelkolom aan bod komen.

Tijdens het onderzoek en de behandeling wordt de conditie van alle eigenschappen meegenomen. De chiropractor is hierdoor een expert in rug- en nekklachten én klachten die hieruit voort kunnen komen, zoals hoofdpijnklachten, maar ook uitstralingsklachten in de armen of benen.

Om een goed beeld te krijgen van de manier van werken, kunt u het filmpje hiernaast bekijken. Of via deze link.

Wat wij niet doen:
- alleen manipuleren ('kraken')
- hele korte behandelingen
- de pijn juist opzoeken tijdens een behandeling
- niet naar u luisteren

Wat wij wel doen:
- een gecombineerde behandeling die bij uw klacht nodig is (daarbij worden verschillende behandeltechnieken gebruikt zoals manipulatie, mobilisatie, dry needling. triggerpointbehandeling, oefeningen en adviezen geven)

- samenwerken met andere disciplines en deze behandeling integreren zodat u de best mogelijk zorg krijgt voor uw klacht. Wij hebben fysiotherapeuten, masseuses én een osteopaat. Want de oplossing kan niet altijd alleen uit chiropractie bestaan. 

- luisteren naar u als patiënt

- normaal en goed Nederlands met u spreken. Bij Sanos spreken alle chiropractoren goed Nederlands. Bij collega's in de buurt spreken ze vaak Engels tegen u. Als u Engels bent, kunnen we uiteraard allemaal goed Engels. 

- opzoek gaan naar de oorzaak van uw klachten. Blokkades in de wervelkolom ontstaan namelijk door iets. Denk hierbij aan: verkeerde werkhouding, stress, spierzwakte door minder sporten, of niet sporten. Ook kan een trauma of verkeerde ademhaling een oorzaak zijn. Naar al deze facetten kijken we tijdens het onderzoek en de behandeling. Bij veel collega's in de buurt komt u binnen, gaat u liggen, wordt u gekraakt en gaat u weer. Dat is in onze ogen géén goede zorg. Onze chiropractor doet dit anders. Onze behandelingen zijn ook vele malen langer dan bij veel collega's in de buurt. 

- onze chiropractor zal goed communiceren met uw huisarts of verwijzer, via Zorgmail of Zorgdomein

Vergoeding?
Veel aanvullende verzekeringen vergoeden onze chiropractieconsulten. Dit gebeurt vanuit uw aanvullende verzekering en gaat dan ook niet ten koste van uw eigen risico.

Kosten
De chiropractie behandelingen bij Sanos zijn goedkoper dan bij collega's in Alphen aan den Rijn én omstreken. We verkopen uiteraard geen pakketten, want zorg kun je niet voorspellen. Als u bij een chiropractor in de buurt een pakket wordt "aangesmeerd" trap daar dan niet in. 

Voor een overzicht van de verzekeraars,  zorgpakketten, wat vergoed wordt en de kosten per maand, klikt u hier.