Teamfoto Sanos - Sanos Alphen aan den Rijn

Over ons

Sanos is een team dat telkens streeft naar het leveren van de juiste zorg voor u. Met veel gedrevenheid, kennis en kunde zullen we uw hulpvraag of klacht onderzoeken en behandelen. Middels een wekelijks overleg bespreken we cassussen zodat we van elkaar leren en u daarmee een nog betere zorg kunnen aanbieden. In welke fysiotherapiepraktijk is er elke week intensief overleg tussen therapeuten? Bij Sanos investeren we hiermee in u.

U komt terecht in een professionele en toch ook huiselijke sfeer waar we u zien als mens en de tijd nemen om u de zorg te geven die u nodig heeft.

Bij Sanos kunt u terecht voor:

BIj Sanos wordt u goed geholpen en bent u geen nummer. We nemen de tijd voor u.

Unieke zorg bij Sanos - in Alphen aan den Rijn

Waar vindt u nog een praktijk met zo veel aandacht voor u als patient, waarbij u behandeld wordt door iemand die opzoek gaat naar wat u nodig heeft?

Heel vaak behandeld een behandelaar op een manier die hij zelf fijn vind. Iemand is bijvoorbeeld goed in dry needling of in manipulatie, waardoor u daarmee behandeld wordt. Bij Sanos wordt er bij elke klacht opnieuw beoordeeld  hoe u het beste behandeld kunt worden. En wordt u niet behandeld middels een techniek waar de behandelaar toevallig goed in is.

Er wordt bij Sanos de tijd genomen en naar u geluisterd. U bent bij ons geen nummer.