Gratis Consult

Boek een GRATIS Oriënterend Consult

Tijdens een intakegesprek kunt u uw klachten bespreken met een gediplomeerd chiropractor. Zo kunnen wij goed inschatten wat we voor u kunnen betekenen, terwijl u al uw vragen kunt stellen.

Wat krijgt u?

 • Gratis intakegesprek met een chiropractor.
 • Vrijblijvend onderzoek van uw klachten in onze praktijk.
 • Analyse van uw wervelkolom, spierspanningen en motoriek.
Maak kennis met de unieke aanpak van Sanos

Sanos is een gespecialiseerde, multidisciplinaire praktijk voor mensen met rug-, spier-, en gewrichtsklachten. Door het aanbieden van chiropractie, fysiotherapie, massage en (vitaliteits)coaching onder één dak, kan Sanos in elke fase van het herstelproces het lichaam geven wat het nodig heeft.

Wat maakt Sanos bijzonder?

 • Naast symptoombestrijding ook inzicht in oorzaak klachten en herstelproces.
 • Samenwerking chiropractoren, fysiotherapeuten, masseuses én osteopaat.
 • GEEN pakketten, alleen de zorg die u echt nodig heeft.
 • Intensieve begeleiding om klachten ook op de lange termijn te beheersen
 • Zelf grip op de agenda door ons online afspraken systeem
 • Meer zorg en aandacht voor 't zelfde geld. De behandelingen zijn 3-5x zo lang als bij veel andere chiropractoren in de buurt, u bent bij ons geen nummer. Bij veel chiropractoren in Alphen en omstreken duren de behandelingen 5-10 minuten max. Bij Sanos niet. Vraag goed na bij andere praktijken waar u oriënteert, hoe lang de behandeling duurt. 
 • Bent u toch opzoek naar fysiotherapie? Dan hebben we dit in huis.
Google reviewsfysiotherapie en chiropractie sanos

Wij vinden de oorzaak van uw klachten

Wij doen niet alleen aan symptoombestrijding, maar vinden echt de oorzaak van uw klachten.

U bent bij ons geen nummer

Wij stellen voor u een gepersonaliseerd behandelplan op. Daarnaast duren onze behandelingen 3-5x zo lang als bij andere chiropractoren.

Multidisciplinaire Aanpak

Door het aanbieden van chiropractie, fysiotherapie, osteopathie én massage onder één dak, kan Sanos in elke fase van het herstelproces het lichaam geven wat het nodig heeft

Lees meer over onze chiropractoren Jens en Jarryd

Jens Maas  chiropractor Sanos

Chiropractor Jens Maas

Jarryd Else  chiropractor Sanos

Chiropractor Jarryd Else

Jens heeft na het afronden van zijn VWO 4 jaar gestudeerd in Engeland aan het Anglo European College of Chiropractic. Dit is het oudste en meeste gerenomeerde opleidingsinstituut in europa. Het is gelieerd aan Bournemouth University en werkt nauw samen met de professionele voetbalclub AFC Bournemouth.

"Mijn interesse voor chiropractie kwam doordat ik tijdens mijn jeugd veel in contact ben geweest met verschillende manueel therapeuten voor sportblessures en daar vaak veel baat bij had. De hoeveelheid kennis die van een chiropractor verwacht wordt, de vrijheid binnen het beroep en het feit dat het een universitaire opleiding was sprak mij uiteindelijk het meest aan."

Jarryd is geboren en getogen in Zuid-Afrika.
Hij kwam in aanraking met chiropractische zorg tijdens zijn jeugd. Door als kind fanatiek cricket te spelen had hij geregeld last van rugklachten. Chiropractie heeft hem van de rugklachten af geholpen.
Jarryd heeft in Zuid-Afrika zijn opleiding chiropractie afgerond en daar ook de nodige werkervaring op gedaan. Sinds twee jaar woont en werkt hij in Nederland.
Bij Jarryd staat het leiden van een gezond leven centraal. Tijdens zijn studie was hij semi-professioneel wielrenner.

Hierboven ziet u een korte rondleiding door onze praktijk, gelegen bij het zwembad Aquarijn

Onze Locatie

Sanos is gevestigd in Alphen aan den Rijn bij het Zwembad Aquarijn, aan de voorzijde van het zwembad. Hiernaast kunt u in een korte video een goed beeld krijgen van de praktijk.

De ingang van de praktijk is aan de zijde van de bushalte. Niet in het zwembad.