Wat kan Chiropractie voor u betekenen?

Heeft u (langdurige) klachten en zou u willen weten wat onze chiropractor? Maak dan een afspraak voor een gratis orienterende afspraak. In een 20-30 minuten durend consult krijgt u een intake en een onderzoek. Zodat  onze chiropractor een beeld krijg van uw klacht(en) en met u zal bespreken hoe de behandeling er uit zal zien. Vaak zal er een verder uitgebeid onderzoek nodig zijn om u goed te kunnen behandelen. Dit oriënterende consult is bedoelt zodat wij kunnen inschatten of we u denken te kunnen helpen.

Bij chiropractie wordt nog te vaak gedacht aan alleen maar "kraken". In onze praktijk is dit totaal niet zo. Het specifieke aan onze manier van zorg bieden is dat het onderzoek bepaald welke behandeltechniek(en) gebruikt wordt om u te behandelen. Daar waar er vroeger altijd gekraakt (gemanipuleerd werd) is dit allang niet meer zo bij Sanos. Soms wordt er juist niet gemanipuleerd omdat dit voor uw klacht niet slim is. 

Al eerder met uw klachten bij een therapeut geweest? Dan kan het toch goed zijn om er op een nieuwe manier naar te laten kijken. Om te ervaren hoe u dat zou kunnen helpen mt uw klachten, kunt u gratis een Intake en onderzoek boeken. Onze chiropractoren gebruiken namelijk een andere visie dan gebruikelijk, om uw klachten te onderzoeken en behandelen. U kunt het vergelijken met een soort second opinion.

U kunt terecht bij Jens Maas of Jarryd Else. Wilt u liever door een fysiotherapeut onderzocht worden, dan kan dit bij Christian Cornet, Steffi de Lange of Daniël Mezas.

Belangrijk om te weten: In dit consult zal er geen behandeling plaatsvinden!

Met welke klachten kunt u terecht:
- rugklachten
- nekklachten
- hoofdpijnklachten
- kaakklachten
- heupklachten
- schouderklachten
- uitstralende klachten in armen of benen
- sportblessures
- preventieve behandeling, om klachten te voorkomen of prestaties te verbeteren. 

U kunt in de week van 31 oktober tot en met vrijdag 4 nomveber een afspraak hiervoor plannen.

Direct een afspraak maken bij chiropractor Jens Maas? klik dan HIER