Introductie workshop Wim Hof Methode bij Sanos. In samenwerking met Martin Pet

Wim Hof Methode


Introductie Workshop  24 - 10 - 2023

--------------

In een samenwerking tussen Sanos en Wim Hof instructeur Martin Pet (www.martinpet.n) bieden we een introductie workshop aan van de Wim Hof Methode. Maak kennis met de methode, ontwikkeld door Wim Hof, gegeven door een officiële instructeur.

De methode bestaat uit drie fundamenten:

1. Ademhaling
2. Koude training
3. Mindset / focus

In de workshop die we aanbieden zal Martin gedurende een avondvullend programma ingaan op deze drie fascinerende onderdelen. U leert achtergrond en wetenschappelijke inzichten van de methode en maakt zelf kennis met de specifieke ademhalingsoefeningen en wat ze voor u kunnen betekenen. U zult direct voelen wat een krachtige combinatie dit is. Gebruik deze workshop als een opstap om zelf aan de slag te gaan met deze drie pijlers en ontwikkel hiermee meer controle en rust over lichaam en geest. Aan het einde van de avond gaat u de uitdaging aan om een aantal minuten in ijswater om te gaan met de kou. Een bijzondere ervaring

Tijdstip: 18:30 - 21:45 (inloop vanaf 18:15, advies is vooraf gegeten te hebben)
Datum: dinsdagavond 24 oktober 2023 
Locatie: Praktijk van Sanos, Cantharel 6-8. Ingang is aan de Paddestoelweg

Kosten: €76,00 (Normaal €95,00, indien u al patiënt bent bij Sanos krijgt u 20% korting). Bent u nog niet ingeschreven bij Sanos dan betaalt u de normale prijs van €95,00)

Betalen gebeurt via overschrijving. U ontvangt een factuur voorafgaande aan de workshop. Graag voldoen voor de workshop.

AANMELDEN?

Wilt u zich inschrijven voor een workshop WHM, vul dan onderstaand formulier in.

BELANGRIJK: Voor het deelneme aan deze workshop dient u gezond te zijn. Twijfelt u of u deel kan nemen, overleg dit dan met uw (huis)arts of cardioloog. 

N.B: Wilt u met meerdere mensen komen dan vult u het formulier voor iedereen appart in.