Logo TEAN
ATC TEAN

Vanaf de zomer 2024 is er een meerjarige samenwerking tussen Sanos en ATC TEAN. Zo zal er een gratis inloopspreekuur zijn voor leden van TEAN en sponsort Sanos de sportvereniging om een directe bijdrage te leveren aan de vitaliteit van haar leden.

Ben je lid van tennisvereniging ATC TEAN in Alphen aan den Rijn, dan kun je via deze site een afspraak maken bij één van onze disicplines. Makkelijk en snel, de juiste zorg onder één dak. 

Ons advies is om te starten bij een van onze fysiotherapeuten. Mocht je zelf kiezen voor (sport)massage, chiropractie of osteopathie dan kun je ook dit zelf inplannen. De vergoedingen voor deze disciplines zijn anders dan bij fysiotherapie. Vraag dit even na bij je eigen zorgverzekering.

Knie onderzoek en behandeling Sanos kopie

Fysiotherapie

Boek een afspraak voor een onderzoek bij een van onze fysiotherapeuten. We plannen altijd eerst een 1e consult. Dit houdt in dat u een vragenlijst ontvangt, er een intake zal zijn. Daarna zal er een uitgebreid onderzoek plaatsvinden en zal er een gestart worden gemaakt met de behandeling.

Twijfelt u of fysiotherapie nodig is, of heeft u van een van de sportverzorgers van Tempo een kaartje gekregen voor een oriënterend consult, maak dan een afspraak hieronder. 

Sportmassage Sanos Alphen

Massage

Maak een afspraak bij onze masseuse voor een sportmassage, ontspanningsmassage of zwangerschapsmassage. Wil je meer weten of massage bij Sanos kijk dan hier. 

Chiropractor Jens Maas bij Sanos in Alphen aan den Rijn

Chiropractie

Plan een afspraak bij een van onze chiropractoren. Je kunt kiezen voor een gratis oriënterend consult, waarbij er bekeken wordt of chiropractie iets voor je kan betekenen. Er is dan geen uitgebreid onderzoek en geen behandeling. Als je nog niet goed weet wat chiropractie is en inhoud kun je hier voor kiezen. Meer informatie over chiropractie vind je hier. 

Of kies voor een geheel eerste consult, waarbij een vragenlijst zit, een intake, een uitgebreid onderzoek én een eerste behandeling. 

Corestability groepsles Sanos - Smallgroup training Sanos

Corestability training

Wil je werken aan je core stability en gebruik maken van onze groepslessen? De les wordt gegeven door een van onze collega's en bestaat uit maximaal 6 deelnemers. De les duurt 55 minuten. 

Er wordt gewerkt aan kracht, core, stabiliteit, balans en coördinatie. Super nuttig voor iedere sporter. 

Lees meer over de inhoud en tijden van onze lessen via deze link.

Osteopathie bij Sanos - multiisciplinair centrum

Osteopathie

Bij ons in de praktijk zit Eveline Hoogeboom, fysiotherapeut geweest en al jaren werkzaam als osteopaat. Een afspraak maken bij de osteopaat doe je via haar eigen website.

Meer lezen over osteopathie bij Sanos? Klik hier.