Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage is een zachte, rustige en ontspannende massagevorm die mogelijk is vanaf de derde maand van de zwangerschap tot en met de dag van de bevalling. Het is een moment om heerlijk te ontspannen en te genieten van de bijzondere veranderingen in het lichaam.

Er wordt gemasseerd met olie op amandelbasis. U kunt, als u tijdens de zwangerschap gevoelig bent voor geuren, met een neutrale olie gemasseerd worden. Heeft u een notenallergie, dan wordt er gemasseerd met een olie op basis van druivenpit of met babyolie.

Als u zwangerschapsklachten heeft dan kan zwangerschapsmassage bijzonder aangenaam zijn en de klachten verminderen of wegnemen. Het kan ook preventief werken tegen zwangerschapsklachten.

Ilana en Daniëlle hebben de cursus 'zwangerschapsmassage’ gevolgd, waardoor zij ook gediplomeerd is om zwangerschapsmassages te geven. Twijfelt u of u een zwangerschapsmassage mag ondergaan raadpleeg dan eerst uw verloskundige of gynaecoloog.

Wij beschikken over een speciale zwangerschapsbehandelbank. U kunt de massages dus liggend ontvangen. Vindt u zitten prettiger, ook dan is zwangerschapsmassage mogelijk. U kunt kiezen uit een massage voor uw rug of benen of armen. Deze duurt 30 minuten. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een massage van de rug, armen én benen. Deze duurt 60 minuten.

Door het plotselinge wegvallen van een van onze masseuses én het gegeven dat Danielle haar agenda al heel erg gevuld is, kunt u op dit moment geen afspraak maken via onderstaande knop. We zijn hard op zoek naar een nieuwe collega masseuse.

Voor vragen kunt u mailen naar: danielle@sanos.nl