KV Tempo en Sanos werken samen in Alphen aan den Rijn
KV Tempo

Ben je lid van korfbalvereniging KV Tempo in Alphen aan den Rijn dan kun je via deze site een afspraak maken bij een van onze disicplines. Makkelijk en snel, de juiste zorg onder één dag. 

Ons advies is om te starten bij een van onze fysiotherapeuten. Mocht je zelf kiezen voor een (sport)massage, chiropractie of osteopathie dan kun je ook dit zelf inplannen. De vergoedingen voor deze disciplines zijn anders dan bij fysiotherapie. Vraag dit even na bij je eigen zorgverzekering.

Warming up:
Alle bestanden voor de Warming-up kun je hier terugvinden. 

Knie onderzoek en behandeling Sanos kopie

Fysiotherapie

Boek een afspraak voor een onderzoek bij een van onze fysiotherapeuten. We plannen altijd eerst een 1e consult. Dit houdt in dat u een vragenlijst ontvangt, er een intake zal zijn. Daarna zal er een uitgebreid onderzoek plaatsvinden en zal er een gestart worden gemaakt met de behandeling.

Twijfelt u of fysiotherapie nodig is, of heeft u van een van de sportverzorgers van Tempo een kaartje gekregen voor een oriënterend consult, maak dan een afspraak hieronder. 

Sportmassage Sanos Alphen

Massage

Maak een afspraak bij onze masseuse voor een sportmassage, ontspanningsmassage of zwangerschapsmassage. Wil je meer weten of massage bij Sanos kijk dan hier. 

Op dit moment hebben we, wegens gebrek aan collega's, geen plek voor het boeken van massages. We zijn hard opzoek naar nieuwe/ extra collega's. Excuses voor het ongemak. Ons advies is om een afspraak bij een van onze fysiotherapeuten te maken. 

Chiropractor Jens Maas bij Sanos in Alphen aan den Rijn

Chiropractie

Plan een afspraak bij een van onze chiropractoren. Je kunt kiezen voor een gratis oriënterend consult, waarbij er bekeken wordt of chiropractie iets voor je kan betekenen. Er is dan geen uitgebreid onderzoek en geen behandeling. Als je nog niet goed weet wat chiropractie is en inhoud kun je hier voor kiezen. Meer informatie over chiropractie vind je hier. 

Of kies voor een geheel eerste consult, waarbij een vragenlijst zit, een intake, een uitgebreid onderzoek én een eerste behandeling. 

Vitaliteitscoach Yvonne bij Sanos. Coaching en vitaliteitscoaching in Alphen aan den Rijn

Vitaliteitscoaching

Op dit moment zijn we opzoek naar een nieuwe collega die werkt als vitaliteitscoach. Tijdelijk kun je helaas geen afspraak boeken.

Meer informatie over vitaliteitscoaching vind je via deze link.

Corestability groepsles Sanos - Smallgroup training Sanos

Corestability training

Wil je werken aan je core stability en gebruik maken van onze groepslessen? De les wordt gegeven door een van onze collega's en bestaat uit maximaal 6 deelnemers. De les duurt 55 minuten. Op vrijdag is er een les die altijd buiten wordt gegeven. De andere lessen zijn bij ons in de praktijk. 

Er wordt gewerkt aan kracht, core, stabiliteit, balans en coördinatie. Super nuttig voor iedere sporter. 

Lees meer over de inhoud en tijden van onze lessen via deze link.

Osteopathie bij Sanos - multiisciplinair centrum

Osteopathie

Bij ons in de praktijk zit Eveline Hoogeboom, fysiotherapeut geweest en al jaren werkzaam als osteopaat. Een afspraak maken bij de osteopaat doe je via haar eigen website.

Meer lezen over osteopathie bij Sanos? Klik hier.